the80sme

Häng kläderna på väggen – Barnrum för alla plånböcker

Varför gömma fina plagg i garderoben? Låt dem komma fram och bli en del av barnens rum! Jag hänger ofta upp barnens favoritplagg på väggen, det blir en billig dekoration då kostnaden för plagget redan är avklarad. Har man en snygg krok kan man använda den men det går faktiskt lika bra med en vanlig hederlig skruv eller spik. Jag avgudar mina snygga klädhängare från Red Hand Gang som passar perfekt för ändamålet!

barnrumHär ser ni några exempel på hur jag låtit favoritplaggen bli en del av barnens rumfärgglatt barnrum färgglatt barnrum färgglatt barnrum färgglatt barnrumfärgglatt barnrumfärgglatt barnrumfärgglatt barnrumfärgglatt barnrumfärgglatt barnrumfärgglatt barnrum

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.