the80sme

Förnya kaklet med dekorplast

Vi bor i en 60-talsvilla och på den tiden var inte badrummen lika prioriterade som de är i nybyggda hus. Helt lätt är det inte att rymma en familj på sex personer i två små badrum, det är knappt vi rymmer en tvättkorg i vårt minimala badrum. Badrummet är ett sånt där projekt som vi tyvärr inte kan fixa själva och i väntan på att vi ska vinna på lotto eller lyckas spara ihop tillräckligt får vi helt enkelt göra det bästa av saken.

dekorplast makeover kakel badrum plattanJag började med att måla alla väggar i badrummet med vit badrumsfärg. Kaklet var med hål och likaså väggen ovanför. Här gällde det att tänka till lite extra då det inte är så bara att fixa sönderborrade kakelplattor.

dekorplast makeover kakel badrum plattanJag älskar plattanmönstret och bestämde mig för att fixa plattainspirerat kakel med hjälp av dekorplast. Det här är egentligen griffelplast, den har lite struktut och är helt matt, jag tycker den smälter ihop riktigt bra med kaklet. Herregud vad jag fick mäta och klippa, helt galet vilket jobb detta projekt tog men ack så värt det i slutändan!

IMG_20160116_155604Jag lyckades med konststycket att täcka alla fula hål dessutom! 🙂   dekorplast makeover kakel badrum plattan dekorplast makeover kakel badrum plattan dekorplast makeover kakel badrum plattan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Linda

      Tack snälla Malin! Haha ja fy tusan så less jag var men i efterhand är jag supernöjd att jag inte gav upp, det gör badrummet lite mer uthärdlig fram till en framtida renovering 😁 Ha en härlig dag! Kram!