the80sme

Barnrum för alla plånböcker – Instagram inspiration!

Jag blir så otroligt glad att se att så många av er är positivt inställda till ”Barnrum för alla plånböcker”. Ni har gillat och kommenterat på instagram samt använt er av nystartade taggen #barnrumförallaplånböcker

Ni som inte har hunnit tagga era bästa och klurigaste barnrumslösningar är mer än välkomna att göra så.

Här kommer några av de fin fina bilderna som ni delat med er av:

1.  lillafruk bjuder på fin rymdinspiration som passar de flesta. Raketen fixar man enkelt med en toarulle, lite scrapbookpapper eller färgat papper och dekorplast. Elden ser ut att vara gult silkespapper. Stjärnorna kan man stansa eller klippa ut från färgat papper och sen sy ihop eller limma på snören med limpistol.

barnrumförallaplånböcker122. i_all_sin_enkelhet bjuder på en massa härlig inspiration i en och samma bild. En enkel IKEAbyrå blir en fantastisk möbel med hjälp av tapet, dekorplast, washitejp eller färg. Endast fantastin sätter gränserna!

På tal om fantasi, vad sägs om detta söta lilla hus som ser ut att vara skapat av tejp? Det finns washitejp i en mängd olika färger och mönster. En riktigt bra washitejp fäster bra på väggen utan att ramla ner och drar inte med sig bitar av tapeten när den tas bort. Detta är ett utmärkt sätt att piffa upp rummen för er som bor i hyresrätt.

Molnet till vänster är ännu en rolig detalj som man enkelt skapar med saker man har hemma. Vill man inte köpa dyra ullbollar kan man göra egna pompoms av garn.

barnrumförallaplånböcker043. Vilket biltokig barn drömmer inte om en egen motorväg? Här ser ni just en sådan! Bred entejp finns att köpa på exempelvis Clas Ohlson för en billig peng, Vita streck kan man klippa ut från vit eltejp eller dekorplast. Väldigt roligt och användbart pyssel av lillafruk som i detta fallet har använt sig av svart washitejp. Det vita har hon ritat med vit penna.

barnrumförallaplånböcker114. Kommer ni ihåg glädjen när man var barn och pappa eller mamma kom hem med en riktigt stor kartong? Helt oslagbart! Vi roade oss i timmar med att fixa fönster och dörr. lillafruk har tagit den stora kartongen till nya höjder! Kolla in kartonghuset! Det behövs inte så mycket för att göra fint och lekfullt för barnen. När huset börjar bli fallfärdigt är det bara att köra till återvinningen och börja bygga på nytt.

barnrumförallaplånböcker09Vilka är era bästa och roligaste barnrumslösningar? Tagga dem #barnrumförallaplånböcker så kanske dom dyker upp här på bloggen inom kort!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lillafruk

    Vad kul att du delar med dig av mina tips! Om man ska vara lite petig kommer även rymdraketen uppe bland stjärnorna från mitt konto … Tackar för en inspirerande blogg och gillar verkligen temat!

    1. Linda

      Hoppsan så det kan gå! Så tur att du upptäckte felet, nu är det fixat! 🙂 Tack för all härlig inspiration!