the80sme

10 Presenttips för barnkalaset under 100:-

Vad brukar ni låta era barn ge till deras kompisar när det är barnkalas? Tycker ni också det är svårt att hitta bra presenter som inte kostar skjortan men som inte heller känns plastiga och går sönder så fort dom plockas upp ur kartongen? Jag har finkammat nätet efter några av de finaste fynden som åtminstone jag skulle vara stolt över att ge bort i present, ja och få för den delen..

Gemensamt för dem alla? Dom kostar under hundralappen och vissa ännu mindre. Vissa av dem är på rea dessutom så passa på och fyll upp ett lager med kalasvänliga presenter där hemma!

1. Vägasiett i porslin från H&M. Fantastiskt rolig tallrik som mina barn skulle älska. Att leka med maten kan vara ett bra knep att få petiga barn att äta bättre, tro mig jag pratar från egen erfarenhet! Denna fina kostar endast 49:90

barnkalas012. En mysig fleecepläd kan det vara något? Funkar lika bra till de mindre som de större barnen. Ni hittar den hos H&M för 99:-

barnkalas023. Har ni också drabbats av Frostfeber? Pussel är alltid roligt och uppskattat. Här hittar ni ett hundrabitars Frostpussel för endast 49:- på rea hos Jollyroom.

barnkalas044. Fantastiskt söt liten picknicklåda i form av en rosa jordgubbe. Just nu på rea 55:- hos Familyroom

barnkalas055. A Little Lovely Pear Light från underbara A Little Lovely Company. 99:- kostar denna söta nattlampa som finns i tre olika färger hos Bluebox.

barnkalas066. Många barn älskar att pyssla! Pärlor är ett säkert kort som går hem hos de flesta! Här hittar ni ett härligt inspirerande kit hos Bluebox för 99:-

barnkalas077. Roliga pennor är väldigt poppis bland barn som just börjat eller ska till att börja skolan. Här hittar ni superläckra pennor från Bluebox. 49:-/4-pack.

barnkalaspresent under 100:- barnkalaspresent under 100:- barnkalaspresent under 100:-8. Mandalamålarbok. Hur härligt låter inte det? Endast 29:90 hos Clas Ohlson.

barnkalas089. Limpistol för den pysslige! Mina barn älskar att använda limpistol, det öppnar upp så många dörrar för kreativa och snabba pyssel. Denna söta minivariant hittar ni på Clas Ohlson för 49:90.

barnkalas1010. Man kan aldrig ha för mycket förvaring, speciellt till alla små legobitar! Den här söta hittar ni hos Jollyroom för 99:-.

barnkalas11Har ni några andra tips på smarta och uppskattade barnkalaspresenter? Lämna gärna en kommentar nedan!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Leksakstanten

    Hej Linda, måste tipsa dig om bästaste kalaspresenterna: Skattkista med diamanter, nu på rea för 69kr (ordinarie pris 100kr) och dinosaurieägget ordinariepris 100kr, nu 79kr Två storfavoriter som uppskattas av både flickor och pojkar;)
    Kram från Leksakstanten