the80sme

Barnrum för alla plånböcker!

Något som jag tycker är väldigt viktigt men som kanske inte har varit tydligt nog är min inställning till inredning och i detta fall barnrum. 

image

Jag vill vara ett alternativ till alla fantastiska barnrum som är helt ljuvliga men för många omöjliga att uppnå på grund av alla dyrgripar som trängs i hyllorna. Jag vill visa att det är möjligt att inreda barnrum utan att lägga ner en förmögenhet och ändå få ett slutresultat som är lekfullt och inspirerar till lek.

image

För mig är det väldigt viktigt att tänka ur barnens perspektiv när jag inreder, vad är praktiskt och hur kan man utnyttja ytorna på bästa sätt?

Jag hymlar inte med det faktum att jag även vill att barnrummen ska vara vackra att titta på och en av mina favorithobbys är att styla och fota barnens rum. Alla vill såklart inte dra det så långt och det är långt ifrån nödvändigt men jag tror att det är många föräldrar där ute som gärna vill inreda barnrum men där plånboken sätter stopp.

image

Från och med idag kommer jag bli bättre på att lyfta fram budgetalternativ och inspirera till diy projekt som inte kostar skjortan. Ofta använder jag material som jag hittar i hemmet och återvinner material från andra möbler som gjort sitt.

Ni får mer än gärna skicka in frågor, bilder på era barnrum om ni vill ha tips på hur ni kan göra om, ja vad det än må vara. Ni hittar mig på [email protected] eller lämna en kommentar här nedan.

image

image

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. M

    Lämnar en anonym kommentar pga att vi väntar barn men det är väääldigt tidigt, så jag håller mej hemlig.
    Tar väldigt tacksamt emot tips på hur man förvandlar vårat lilla gästrum/kontor till ett bebisrum så billigt som möjligt.

    Stor kram, gillar din instagram så mycket! ❤️

    1. Linda

      Ett stort grattis!!Tack snälla så roligt att höra! Jag lovar en massa tips och tricks för smarta och roliga budgetlösningar! 🙂
      Kram och lycka till med graviditeten!