the80sme

Snögubbepizza!

Lagom till jul testade jag att göra pizzan på ett lite annorlunda och med vintrigt vis. Resultatet blev små snögubbe pizzor.

image

Allt som behövs är tre runda former i olika storlekar. Jag använde mig av tre olika glas, det minsta var ett lekglas från tvillingarnas kök, ni vet dom i plast från Ikea. Jag la ihop cirklarna precis som en snögubbe med den största i botten. På med tomatsås, skinka, ost och pizzakrydda.

När jag tagit ut de färdiga pizzorna ur ugnen fick de lite extra pynt. Som ögon, mun och knappar använde jag små bitar av russin. Näsan var självklart en morot, dock inte en hel..

image

Resultat blev en stor succé hos barnen!

image

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.