the80sme

Pysselkalender Lucka 17 – Piffa till köpespralinerna

       1-24 December bjuder jag på ett pyssligt jultips varje dag i samarbete med Panduro Hobby. Vem gillar inte Lindorkulor i juletid? Idag tänkte jag visa ett superlätt sätt att piffa till kulorna så de ser ännu trevligare ut i godisskålen eller i fina presenten.

Gör så här – Piffa till Köpa pralinerna:

Klipp ut lagom bitar av crepepapper. Slå in varje pralin och avsluta med fint band på vardera sida. Klipp av överflödigt papper i ändarna. Superenkelt pyssel så här några dagar före julafton!

LINDORKULOR

LINDORKULOR

LINDORKULOR

Tips!

Gör ett gäng med olika kulor och lägg i en fin cellofanpåse. Fint att fästa på blombuketten när ni är bortbjudna. Det här pysslet funkar utmärkt hela året! Ni kan även fästa små stickers i form av guldstjärnor etc på de små inslagna pralinerna.

Panduro produkter jag använt:

DEKORBAND 3MM GULD
CREPEPAPPER

LINDORKULOR

IMG_20151218_111913

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Linda

      Tusen tack finaste du! 😀 Haha ja det känns igen, ibland är det avkopplande pysslet med barnen allt annat än ”julmys” Jag är så tacksam över vårt pysselrum där det är okej att kladda loss även om jag är mindre förtjust när min 3åring utforskat mina pysselmaterial och hällt ut dem på golvet 😉 Kram!