the80sme

Pysselkalender Lucka 15 – Slå in lyxigt paket

1-24 December bjuder jag på ett pyssligt jultips varje dag i samarbete med Panduro Hobby. Idag ska vi piffa till omslagspapper och få era älskade att känna sig extra uppskattade.

        Gör så här – Glittrigt paket:

Det finns en uppsjö med fina omslagspapper. Julpapper med tomtar är poppis just till julklappar men tänker man lite smart kan man köpa lite mer neutrala varianter som man sedan sätter sin egen piff på!

Idag tänkte jag glittra till ett omslagspapper från Panduro som är så himla snyggt i sig själv. Det ser nämligen ut som juteväv! Nu ska det enkla traditionella få möta glitter och glamour. Det bästa är att det går så lätt och fort och slutresultatet ser väldigt lyxigt ut.

julklapp inslagningAllt ni behöver är ett färdiginslaget paket, dubbehäftande tejp och glitter! Börja med att tejpa långa remsor på dit paket. Här har jag gjort ränder på diagonalen men ni kan självklart göra vilken design ni vill.

julklapp inslagningTänk på att all tejp kommer att fyllas med glitter sen. När ni är klara kommer det magiska!

Häll glitter över paketet. Se till att ni har ett papper under så det är enkelt att hälla ner överblivet glitter i burken igen. Se hur eran design kommer till liv, det är så häftigt och går så fort! När ni är klara tryck fast glittret lite extra mot tejpen och skaka av det som sitter löst.

julklapp inslagningjulklapp inslagning

Tips!

Ni kan använda samma knep med dubbehäftande tejp till att piffa upp det mesta som ni vill glittra till, snabbt enkelt och utan en massa kladdigt lim och absolut noll torktid.

Panduro produkter jag använt:

GLITTER 120 MM 120G GULD
PRESENTPAPPER JUTE

julklapp inslagningjulklapp inslagningjulklapp inslagning

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.