the80sme

DIY – Klä om en konservburk

Varje gång jag tömmer en konservburk får jag samma tanke: Vad kan jag göra med den nu? Det finns många sätt att pyssla med konservburkar men ett av de enklaste och roligaste är att klä om burken i snyggt papper.

klä om en konservburk

Här har jag använt mig av tapet med design av Arne Jacobsen från Borås tapeter. Den är så galet snygg och tacksam att jobba med.

klä om en konservburkDet är enklast att använda limpistol då man klär om burkar men observera att limmet torkar väldigt snabbt och är superhett så var rädd om små fingrarna. Det finns lågtempererade limpistoler som lite större kan använda men självklart under uppsikt av en vuxen.

Burken passar toppen som förvaring för pyssel. Här ser ni den på plats vid min blogg och pysselhörna.

blogghörna kontor pyssel

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.