the80sme

Cirkuskiosk i barnrummet

I lillebrors rum har jag för mer en ett år sedan byggt ett litet krypin som jag fram till i förrgår inte hade den blekaste aning om vad jag skulle hitta på med. Helt plötsligt kom det till mig som en blixt från klar himmel. Självklart skulle det bli en Cirkuskiosk! Massa härliga färger, popcorn, ballonger, färgade lampor och självklart en stor röd marqueelampa!

Jag kommer bjuda på en hel del bilder från den här lilla hörnan framöver så jag hoppas ni gillar den riktning jag valde att gå i.

barnrum cirkus kiosk barnrum marqueelampa barnrum marqueelampaDom ljuvliga tavlorna kommer från underbara butiken Lilla Tussilago. De kommer som en helt alfabet som jag valt att klippa isär och strössla runt huset. De är så galet fina och helt otroligt snygga i verkligheten. Bilderna gör dem långt ifrån rättvisa. Julklappstips utan dess like!

barnrum cirkus kiosk

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.