the80sme

DIY Instagramfoton på kylen

För många av oss fungerar instagram som en form av fotodagbok. Det tar inte lång tid att fota en ruta och dela. Men är det inte lite tråkigt att fotografierna stannar just i telefonen? Jag bestämde mig för att framkalla instgramfotografier och låta dem bli en del av hemmet.

Jag började med att ladda upp mina fotografier på smartphoto.se och valde att framkalla dem som kvadratiska bilder. De blev toppenfina och känslan av att äntligen få se sina instagrambilder komma till liv var så härlig!

smartphoto instagrambilder julklappMen vad gör man med bilderna sen? Ska man sätta in dem i ett fotoalbum? Nej jag tycker det blir samma effekt som att gömma dem i telefonen! Varför inte istället leka loss med bilderna?

Kylen är ett perfekt ställe för just detta men själv har jag lite svårt för magneter som dessutom täcker en stor del av fotografiet. Lösningen heter magnettejp! Världens smartaste lilla pryl. Den fungerar precis som den låter, en tejp som är magnetisk.

smartphoto julklapp instgrambildersmartphoto instgrambilder julklappJag la fotografierna upp och ner och tejpade längst kanterna sedan var det bara att sätta fast mina instagramfoton på kylen. Barnen älskar att flytta runt på bilderna och skapa sina egna kollage.

smartphoto bilder instgram julklappIMG_20151122_200754

 För att ge er extra mycket valuta för pengarna kommer här en helt galet bra rabattkod som ger er upp till 40% rabattSmartphotos sortiment. För er som är på jakt efter personliga och lite annorlunda julklappar är det här verkligen ett toppenerbjudande!

Ange rabattkod: LOPPISMARTJUL
Julkampanjen ger upp till 40%: 1 kr – 20%, 300 kr – 25%, 650 kr – 40%

Lycka till med att ge era fina instagrambilder nytt liv!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.