the80sme

Julstjärnor i neon – Färgglatt julpynt

Jag älskar hur julen ständigt förändras och förnyas. För något år sedan var det rent otänkbart att julpynta i annat än rött och guld men nu börjar det allt hända grejer! För mig sitter inte julstämningen i en färg, tvärtom. Det är så individuellt hur vi inreder och vilken stil vi trivs med. Bara för att något är trendigt eller rätt betyder det inte att vi mår bra av att ha den trenden i vårt hem.

Själv mår jag bäst med den grafiska stilen, svart och vitt med inslag av färg men på senare tid har jag även börjat bland in den skandinaviska stilen med glimtar av mässing och koppar. Jag gillar verkligen kombinationen och det är det absolut viktigaste. Ett hem ska vara en plats för dem som bor där oavsett vad inredningstidningarna säger. jul neon stjärna grafiskt sovrum julpyntNumera finns det ett sådant otroligt fint utbud av julpynt så alla kan hitta sin egen stil. Jag är upp över öronen förälskad i dessa otroligt fina julstjärnor från danska Bungalow som jag hittat i ljuvliga butiken Lilla Tussilago. De lyser starkt i neonfärger och passar så fint mot en grafisk vägg eller ett fönster. Man kan ställa stjärnan på en bokhylla eller golvet eller varför inte sticka ner den i en stor snygg metallkorg.

jul neon stjärna grafiskt sovrum julpynt lilla tussilagoStjärnan lyser så starkt i sin härliga neonfärg att belysning inte behövs men passar minst lika bra med som utan.

Hos oss blir det en färgglad ju i år, hur ser ert julpynt ut?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.