the80sme

Julpynta med julkulor

Tycker ni liksom jag om att köpa nya julkulor varje år och sen trilla över en låda eller två i förrådet proppad med snygga julgransdekorationer? Hur ska alla rymmas i julgranen? Istället för att låta dom ligga och damma i en kartong lägg fram dem i en snygg metallkorg! Ett tips kan ju vara att hänga de mer värdefulla julgransdekorationerna i granen och har man barn funkar plastkulor bättre för korgen.

jotex jul omm designjotex koppar korg julDen här snygga korgen heter Axån och kommer från jotex.se Den är så fin och passar super till det mesta. Man kan även ställa korgen under julgranen och samla alla små paket där i. Eller varför inte använda den till adventskalender och lägga ner 24 små numrerade paket där i? Ni hittar korgen här. jotex jul koppar korg jotex korg axån

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.