the80sme

Julkrubba OMM design Ingela P Arrhenius

Jag älskar julpynt som känns modernt, aktuellt och med glimten i ögat. Den här fina julkrubban från OMM design med illustrationer av sjävaste Ingela P Arrhenius uppfyller minst sagt mina krav på schysst julpynt!

Bara asken skriker pyssel och julglädje! Filurerna kommer på små kort, man trycker ut delarna och bygger sedan ihop dem som ett pussel därav namnet 3D pussel. När man är klar är det bara att ställa ut dem lite snyggt och såklart leka!

Man kan ta isär figurerna när julen är över så kom ihåg att spara asken så de håller sig lika fina till nästa jul 🙂

Den här fina kommer från Happy Store by JTs butiken och kostar 129:-

omm design julkrubba omm design julkrubba

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.