the80sme

Nytt till barnrummet från JTS butik

fur and glasses jts butik barnrum posterOm man har en bra bas i ett barnrum krävs det faktiskt inte så mycket för att förnya och uppdatera. Här hemma gillar vi att flytta om, vilket vi gör rätt så ofta. Vi byter tavlor och lampor mellan rummen och samma med leksaker och pynt. Barnen har på så sätt blivit väldigt duktiga på att dela med sig (i alla fall av inredning) och en gammal pryl kan helt plötsligt ses med nya ögon och kännas ny och fräsch.

Ibland kan det dock vara kul med lite helt nytt i hemmet och idag fick vi just en sån härlig leverans från Happy Store by JTs butik! Lite nytt till väggen i form av världens sötaste lilla katt även känd som ”Fur and Glasses” designad av Audrey Jeanne för Omm Design.

fur and glasses jts butik barnrum poster

Den sötaste lilla kanin nattlampan hoppas jag ska kunna bota flickornas mörker rädsla och förhoppningsvis kan dom känna sig lite tryggare med sin nya kompis som sällskap. Kaninen drivs med batteri och lyser med hjälp av en ledlampa som därför inte blir varm.

kanin nattlampa jts butik led barnrumkanin nattlampa jts butik led barnrum

På tal om nattlampor kan jag även tipsa om dessa fina glasslampor som finns i tre olika smaker.

glasslampa led barnrumkanin nattlampa jts butik led barnrumDet flyttade även in en ny och fantastiskt söt Sonny Angel. Jag tror han kommer trivas alldeles utomordentligt bra tillsamman med sina nya kompisar!

sonny angels jts butik barnrumLillebror verkade trivas väldigt bra med alla nya fina ting i systrarnas rum men om han bara visste vad som väntar i hans rum inom kort! 🙂 Han kommer garanterat inte bli besviken!

barnrum

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.