the80sme

Halloween DIY monster godispåsar

Nu drar det ihop sig, snart knackar det små spöken och häxor på dörrar runt om i Sverige och väser fram ”Bus eller godis?” Då röstat i alla fall jag för godis och laddar upp med små monsterpåsar. Dom kan man fylla med önskat innehåll, vill man att barnen i kvarteret ska få in hela kostcirkeln kan man ju till och med kasta in en broccolikvast eller två..

Det är superenkelt att pyssla ihop små monsterpåsar och himla skoj dessutom.

Dessa fina påsar har jag köpt på Lagerhaus. Jag har klippt toppen lite snyggt med mönstersax. Ögonen är limmade med limpistol och munnen har jag klippt ut i dekorplast.  Bara att fylla och knyta ihop med ett passande snöre.
Nu är era monsterpåsar redo! Buuuu!

image

image

image

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.