the80sme

Jul i Lundby dockskåpet DIY

Godmorgon! Vad har ni för planer för dagen? Jag är ensam med barnen hela dagen och hade tänkt försöka mig på lite pyssel. Tvillingarna har börjat tycka det är roligt att rita och klarar av att sitta några minuter innan dom vill vidare på nya äventyr. Lillebror som snart fyller fyra får mer och mer tålamod och kan nu sitta lite längre stunder med mer avancerat pyssel. Jag verkligen längtar till den dagen då vi alla kan sitta tillsammans runt köksbordet och pyssla ihop smällkarameller och pärlplattor.

På tal om smällkarameller, jag börjar bli så otroligt sugen på jul! Kan det vara för att barnen numera leker tomtenissar och tomtar dagligen? I år tänkte jag försöka mig på ett nytt Lundby julhus. Har ni sett det förra som vi pyntade? Ett otroligt roligt projekt som var minst lika kul att fota då det var klart!

Vi bakade små lussekatter i fimolera, gjorde minivimplar, vek origamijulgranar och julstjärnor.

the80sme lundby julpyntat 11the80sme lundby julpyntat 2the80sme lundby julpyntat 3the80sme lundby julpyntat 5the80sme lundby julpyntat 6the80sme lundby julpyntat 7the80sme lundby julpyntat 8the80sme lundby julpyntat 9the80sme lundby julpyntat 10the80sme lundby julpyntat 12

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.