the80sme

Hushyllor till budgetpris

Jag har länge trånat efter alla fina hushyllor man ser på instagram och i inredningstidningar men alltid tyckt att de varit lite dyra. För någon dag sedan sprang jag på ett tvåpack hushyllor på ÖoB av alla ställen för 129:-. Det var givet att dom skulle hänga med mig hem. Just nu står dom i bokhyllan i vardagsrummet och ser söta ut. Jag tycker faktiskt dom passar minst lika bra där som i ett barnrum. Det blir som en hylla i hyllan.

IMG_20150918_175916

Dock måste jag höja ett varningens finger om kvalitén 😉 Bakstycket på det stora huset trillade loss när jag plockade upp den ur kartongen men inget som inte lite lim kunde fixa.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.