the80sme

Nya projekt på gång!

Så blev det höst och helt plötsligt bara exploderar jag av kreativa idéer och projekt jag vill genomföra. Känner ni också så att ni vill ta det steget längre och inte bara byta kuddar efter årstid utan hela väggar?

Egentligen har jag nog känt en längre tid att jag är redo för ett stilbyte här hemma. Det grafiska ligger mig väldigt varmt om hjärtat men på sistone känner jag hur jag dras mer och mer mot det skandinaviska. Smutsiga pasteller, trärena ytor, plywood, mässing och koppar, mjuka plädar, cement och mörkgrå murriga plädar. Visst låter det som en dröm! Tänk att kura upp sig i soffan med en stor tekopp och titta ut över de första snöflingorna som virvlar i gatlyktornas sken och lägger sig som en filt över den frusna marken.

Tycker ni jag ligger lite väl långt före nu? Nåväl det lär dröja innan mina små projekt är klara men kan jag sitta där med min tekopp och välkomna vintern, ja då är jag allt bra nöjd!

Det är främst vardagsrummet som kommer att få sig en extreme makeover. Idag testade jag den fina rosa färgen som jag använde i hallen uppe. Om än resten av väggen är svart så är den där puderrosa färgen ett bevis för mig att nu händer det äntligen grejer!

måla svart väggpastell fine little day harlequin mint

 Blir du också sugen att göra om hemma när årstiderna skiftar där ute?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.