the80sme

DIY – Nytt soffbord för under 200:-

 Är det någon mer än jag som har problem med att hitta det perfekta soffbordet? Det får inte vara för lågt eller högt, inte för klumpigt eller för litet. Helst inte bestå av några vassa hörn. Jag skulle gärna vilja ha ett stort runt bord men lyckas hitta THE ONE.

Det här retrobordet fyndade vi i sambons farfars lekstuga. Det hade en hel del vattenmärken och var slitet efter vad jag gissar några år i lekstugan. Jag sprayade benen gula med montana gold citrus. Skivan rollade jag med vit lackfärg. Tror det blev 5-6 varv allt som allt. Anledningen att jag valde lackfärg till toppen är för att den är betydligt lättare att torka ren till skillnad från sprayfärgen som gärna suger åt sid smuts och damm som kan vara svår att få bort.

Resultatet blev ett ”nytt” soffbord för ca 150:- allt som allt.

Mattan kommer från IKEA, ”brickan” på bordet är Ferm Living liksom den stora förvaringskassen. De gula och rickiga kuddarna kommer från H&M Home, den rosa från ICA hemma, vaserna är loppisfynd.

IMG_20150817_133346IMG_20150817_224407

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.