the80sme

Sprayfärg – Mina favoritkulörer är..

Jag får många frågor om sprayfärg men främst vilka kulörer som är mina favoriter.

Är man ute efter gul är Citrus en klar favorit hos mig! Jag har gått igenom burkvis av denna snygging. Pink Pink ger en härlig stark ceriserosa färg. Greenery är den perfekta växthusgröna som jag gillar. Alla dessa tre passar utmärkt tillsammans!

Är man ute efter en mer ljust pastellrosa gillar jag frozen strawberry. Det är den färg jag sprayade om köksluckorna med för 2 år sedan. En annan pastellig favorit är malachite light och till dessa passar den grå Roof toppen. Det är samma färg som jag sprayade om byrån med.

Brukar du spraymåla? Vilken/vilka är dina favoriter?

SprayfärgIMG_20150823_122426

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. the80sme

      Jag använder mig ofta av ett munstycke som släpper igenom mer färg än ett vanligt standard. Spraya hellre i flera tunna lager än ett tjockt. På så vis förhindrar du att det rinner. Ska möbeln klara mycket slitage rekommenderar jag ett spraylack ovanpå. Har du möjlighet så låt gärna möbeln stå och härda och torka ordentligt (flera dagar eller mer) innan du börjar använda den eller tar in den i hemmet. Det luktar väldigt starkt innan färgen har torkat. Lycka till! 🙂