Tessans blogg

Planering för skidsemester

God morgon!

Sitter och planerar lite inför kommande skidsemester.  Nästa lördag åker vi nämligen upp till Tänndalen och åker lite skidor. Känns lite konstigt att ta fram alla skidkläder och underställ nu när man är inställd på att det snart är vår och väldigt varmt här hemma.
Men ska bli jättmysigt att komma upp dit. Det blir premiär för Oscar att åka skidor, får se hur de går, men går säkert bra.
 
Jo jag har nu googlat runt på nätet för att få lite tips om vad man kan ta med för lunch i skidbaken och jag har fått lite tips. Korv med bröd är ju enkelt och gott, pannkakor, en matig paj med sallad, pizzabullar, hamburgare, bagett med olika fyllningar, russin, frukt, choklad, nyponsoppa, mackor med varm choklad. Ja jag har fått lite tips som sagt och får checka med de andra här hemma vad dom är sugna på.
 
Thomas är ledig idag och han och Oscar är iväg och ska lämna in bilen för tvätt, invändigt och utvändigt. Sen åker dom till leklandet. Han har pratat om de hela dagen igår.
 
Jag och Linnéa ska iväg till Erikslund och kika lite. Ska b.la köpa present till min systerson Andreas som fyllde 17 år igår. Vi ska dit imorgon och fira han.
 
Hoppas på lika fint väder som 2008 🙂
 
110
 
Kram <3
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.