Tessans blogg

Helgen som gick

Hej hej

Ledig dag idag då jag jobbat i helgen. Igår fick vi jobba från de vi kom till gick hem. Kul, för då går tiden fort men samtidigt är man rätt slut. Svårt att komma ner i varv när man kommer hem så man sommar sent. När jag väl somnar sover jag väldigt djupt men oroligt och drömmer mycket. Har börjat skriva drömdagbok vilket jag tror är bra. Det är en del i den hypnosterapi som jag går igenom nu som jag ska göra. Intressant att analysera vad det betyder.
Jo att jag sover djupt gör ju att jag inte hör när barnen vaknar på nätterna så det är min sambo Thomas som får ta mycket av den delen, vilket jag är så tacksam för ❤️ han klagar aldrig och är alltid glad och vill mitt och barnens bästa hela tiden. Han är en klippa min älskling ❤️
När jag vaknade till inatt låg Linnea där bredvid mig, jag blev så förvånad för Oscar brukar ju komma in och lägga sig bredvid mig. Va så mysigt att se henne ligga och snusa bredvid mig, lilla gumman. Sen kom Oscar och ville ligga bredvid mamma så då gick Thomas och Linnea och la sig i Oscars säng, haha hon ligger lite överallt hon.

Igår var Thomas och Oscar på bandy, premiär för Oscar. Han tyckte dock ismaskinen var roligast 😉 han hade tydligen hittat några kompisar som han busade med.

(null)

(null)

Lilla gumman var trött när dom kommit hem

(null)

Nej nu ska jag ta tag i uppgifterna innan jag ska iväg på hypnos 🙂

Ha en bra dag.

Kram ❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.