Tessans blogg

Loppi bloggbag

God morgon!

Jag har fått en Loppi bloggbag med temat sommar som inehöll lite olika produkter som jag ska testa. Kul 🙂

Bloggbagen innehöll

Brun utan sol mousse för kroppen från Apoliva. Perfekt till min kritvita kropp 😉

Shower Gel från Neutral. En mild duschgel som kan användas varje dag på känslig hud. Svanenmärkt och fri från parabener, färgämnen, parfym och andra tillsatser. En perfekt duschgel till mina två minsta barn som har mycket känslig hud. Toppen!!

En mealbar från Naturdiet. En bar med lågt innehåll av kolhydrater och högt innehåll av protein. Toppen som ett alternativ till mellanmål.

En dvd Walking With dinosaurus. Oscar kommer säkert tycka om den då dinosaurier är häftiga enligt han och han brukar ryta som en sån ibland 😉

Ett läppstift från Yves Rocher. Brukar inte använda läppstift så mycket men får testa hur det blir på i alla fall

Vitamingodis från Yves Rocher. Vitaminladdade godis utan gelatin, konerveringsmedel, färgämnen och sötningsmedel. Åh så goda dom var, riktigt mumsiga.

X-travital kvinna med triggarnöt.

Åksjuketabletter från Acrilex, hjälper mot åksjuka utan att ge dåsighet. Sugtabletter av ingefära. Perfekt till mig som blir lätt åksjuk och måste kika på vägen hela tiden då man åker bil.

Socka och vattenflaska från Ullmax. Sockan är av materialet bambu som inte tar åt sig doft och transporterar bort fukten. Både sockan och vattenflaskan ska prövas till nästa träningstillfälle 🙂

DSC00961[1]

Ha en underbar dag i solen och det är ju fredag 🙂

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.