Tessans blogg

Trött, skadad och myshelg

Trött tröttare tröttast. En väldigt trött en som slocknar i soffan efter middagen har det varit dessa dagar. Kanske inte så konstigt då jag inte jobbat på ett tag 🙂

Idag hände det en inte så jätterolig grej på jobbet. Jag stack mig 🙁 på en sylvass kanyl. Rakt i handflatan satte jag den, det blödde ganska rejält. Tyvärr så hade den varit i patienten redan så det blev att ta prover på mig och patienten. Så jag kunde inte fortsätta vara inne på operationssalen, då jag måste kunna tvätta och sprita mina händer noga efter varje patient. Fick gå ute i korridoren och hjälpa till så mycket jag kunde där. Tog bort förbandet när jag kom hem men så fort jag började röra på handen så började de blöda igen 🙁 så förbannat typiskt 🙁 🙁 så fruktansvärt klantigt.

I helgen blir det bara jag, Christoffer och Oscar hemma. Thomas ska ner till Göteborg med en kompis och springa Göteborgsvsrvet. Det blir en lugn och mysig helg. Har lovar Christoffer att spela hans krigsspel på x-box i helgen, hur nu det ska gå 🙂 hihi.

20120510-212343.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.