Tandlakarvillan

TRENDSPANING JULEN HOS HM HOME

Vi fortsätter i julens – anda som vi startade tidigare den här veckan, eller var det förra? Åh, jag älskar att spana in alla kollektioner hos butikerna nu och näst på tur är HM Home, som aldrig gör någon besviken.

I år har HM Home delat upp sina kollektioner i två olika kategorier, Holiday Togetherness och Golden Delux, och man hör nästan på namnen vad man kan förvänta sig av kollektionerna.

Medan holiday togetherness visar en mer klassisk julkänsla (med en modern twist, som alltid när det kommer till HM) är Golden Delux den där varma, lyxiga kollektionen med metaller, sammet och en dov färgpalett. Jag måste säga att jag nog plockar lite ur båda stilarna, även om hjärtat givetvis klappar lite extra för golden delux, bara namnet.. Ja ni förstår!

Vi tar en titt på kollektionen..

Jag är verkligen den där personen som aldrig skulle kunna köra på endast varma eller kalla färger, utan jag dras till allt jag tycker är fint och försöker få ihop någon halvdan röd tråd däremellan, jag tror att den där spretigheten ger inredningen lite liv och pondus, eller det är åtminstone vad jag intalar mig.

Men här ser ni verkligen prov på att varma toner i mässing och brunt ger ett otroligt mysigt och härligt, ombonat uttryck. Ibland får jag känslan av att man är rädd för varma toner efter ”den vita eran”- som erövrade var mans hem under ett årtionde, nu när vi återtagit 70-talets glamour är det väl äntligen dags att återinföra brunt i våra hem. Eller vad tycker ni? Tillsammans med mässing blir det otroligt lyxigt.

Och det älskar vi, inte sant?

Lyx. Lyx. Lyx.

Vaserna får flytta in till oss, var så säkra.

Det här ser verkligen ut som en härlig fjällstuge-dröm. för visst behöver alla få uppleva att inreda en fjällstuga någon gång? Här ser man temat Holiday togetherness med naturinslag, mycket grönt och det traditionsenliga linet på bordet.

Den här bilden är to-die-for tycker jag. Dagbädden i skinn, kuddarna i päls tillsammans med det råa träet på väggarna. Är det bara jag som får rys?

Den här bilden måste betyda att det är inslagningspapper och band som gäller hos HM i år – eller vad tror ni? Jag kommer att hänga på låset för att köpa upp en hel del – jag älskar paket i rött, guld och natur med tjocka lyxiga band, gärna matchat under granen. Gärna med en kvist, som på bilden, en polkagris eller en julkula som dekoration.

Åh, att slå in fina paket är verkligen halva nöjet.

Vilken kategori skulle ni placera er i –
Golden Delux eller Holiday Togetherness?

Kommentera nedan, skulle vara roligt att se vilken som är populärast.

Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.