Tandlakarvillan

HUR FINT VORE DET INTE?

Hej bloggisar!

Hur mår ni?

Jag har precis kommit innanför dörren, efter bortplock på Erikslund hela förmiddagen följt av möte. Lite trött i huvudet. men jag har laddat kaffebryggaren och ska ta en kort paus innan jag fortsätter beta av, jag märker att min hjärna behöver starta om ganska ofta av alla intryck man matar hjärnan med, jag är bokstavligen en idéspruta som läser in väldigt mycket vad andra säger, för att sen köra någon form av ordkonfetti efteråt med massa tankar och idéer.

På tal om idé så har vi en liten yta i sovrummet där vi ska göra något på, framför tegelväggen! Här hade jag tidigare spegeln innan jag löste en liten walk in closet vid garderoberna.

Jag tänker mig en öppen spis, hur mysigt? Nu har vi en riktig öppen spis i vardagsrummet, men här har det en gång stått en kakelugn (morrrr, hur kan man ens ta bort en sån?) så vore det inte perfekt med en spis för den här ytan som inte är så stor? Mysfaktor även om det inte är ”riktig eld”, att sätta in en riktig kamin är inte riktigt i vår budget nu, och om vi skulle sätta in en till skulle prio vara i köket och i allrummet utanför vårt sovrum för bästa spridning av värmen.. Så jag tänker en harmlös liten spis där jag kan piffa på, är väl ändå ganska perfekt, eller hur?

Jag har hittat den här modellen som jag gillar – men vad tycker ni, svart eller vit?

Ni hittar dem HÄR (reklamlänk)

Skulle vara så mysigt nu inför jul också, med en grankrans ovanpå, några doftljus och en tavla.

Nu luktar det kaffe här hemma – Vi ses sen.

Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.