Tandlakarvillan

SÖNDAGENS PROJEKT – MÅLNING

Godkväll vänner,

Jag har precis lagt mig i sängen, Smilla har somnat, Melvin har stängt in sig i sitt sovrum och vi har någon timmes egentid innan vi däckar.

Har ni också haft en skön söndag?
Smillas kompis kom över redan imorse, och dem lekte hela dagen, Melle hade hans kompis sovande hos oss, så dem seglade ned för trappan vid lunchtid ungefär. Och jag? Jag skrotar liksom runt och bara finns till, slänger i en tvätt, sätter på kaffe, fixar lite lunch. Suckar lite nöjt åt att ha lyckliga barn, enkelheten att bara springa ut i trädgården, ett stort hus att leka i, sånt man ibland kan ta för givet. Jag älskar att ha liv hemma, någon kommer hem och vänder, en annan har kompisarna över, någon ringer och vill ta en kaffe – Ja det är livet det hörrni, enkelheten.

Jag är en hemmakatt, det hör ni.

Medan barnen lekte som mest i Smillas rum, passade jag och mannen på att få färdigt målningen av lekstugan, och jag tog tag i vår ytterdörr, äntligen.

Egentligen är det ingenting innan som hindrat mig (förutom en massiv köksrenovering, följt av en sovrumsrenovering och ett lekstugebygge, men utöver det inte så mycket, ha ha)

Ytterdörren var som mycket annat förstört i vår baksideentre när vi flyttade in för 4 1/2 år sen, så jag målade den och två garderobsdörrar i hallen med griffelfärg. Sen har jag såklart ledsnat ur totalt på det svart/vita under åren och tänkt måla om dem när jag bestämt mig för färg. Och så hittar jag en helt perfekt färg, mellangrå som drar åt det gröna, det blir som en lugn smekning mot den vita pärlsponten på insidan och harmoniserar fint mot köket. Så nu har jag tjatat om sicken bra smak frugan har här hemma och ”ooooat” åt det vackra färgvalet, så han är säkert trött på mig redan.

Ni får stå ut med de inte så vackra mobilbilderna, blev så till mig i trasorna av att ha en nymålad dörr förstår ni, färg va, det är väl bra härligt ändå!

Nu ska vi kolla på The Affair och somna halvvägs igenom ett avsnitt, sov sött när det är dags!

Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.