Tandlakarvillan

TRÄDGÅRDSFIX OCH NYA PLANTERINGAR

Min allra duktigaste lilla hjälpreda.

Goddagens mina vänner,

Här hemma är det trädgårdsfixardag, vi har kört bort löv under förmiddagen efter att ha klippt den miiiilslånga häcken (det köns så iallafall) och Smilla hjälper mig med höstplaneringar. Som ni vet var jag ju på Plantagen Bäckby tidigare under veckan och fixade blommor både inne och utomhus, vi har inte haft någonting ute sen förra vintern, jag har inte orkat fixa det under tiden vi renoverat, men nu känns det verkligen lägligt att få en lite fräschare och mer ompysslad utsida.

Som ni säkert vet, så fixar vi ju Smillas lekstuga som vi köpte och monterade under semestern, och självklart ville jag överraska henne med lite nya blommor, sånt älskar hon, så har hon något att pyssla om och vattna.

Till hennes krukor, som också är nya, valde jag cerise och plommon, Ja hon älskar ju färg, hehe, så det är bara köra på, (till våra planteringar valde jag grönt och vitt)

Såhär tråkig var den innan – plast efter målningen och leksaker överallt som vi plockat undan – hon ska även få en liten postlåda, det har jag lovat. Stenkaten som ligger framför ska vi ta bort, jag tänker mig en kant i rost som ramar in lekstugan, med grus runt., kommer bli superfint!

Tada, planteringarna är färdiga, Smilla snodde en av mina nya lyktor (Även den från Plantagen) jag älskar gräs, tycker det är så snyggt – speciellt i den här mörklila, passar så fint till hösten.

Nöjd tjej och nöjd mamma – nu ska jag måla färdigt insidan så vi kan sätta upp hennes fönster, skyffla grus och sen bara njuta av att faktiskt ha någonting färdigt på den här sidan av trädgården. Nästa år, då hoppas jag på stordåd, försöker övertala mannen med planer för vår trädgård, jag jobbar på en övertalning som jag tänker kommer att gå i lås inom kort.

Har ni några planer för dagen? Kanske fixar ni också utomhus?

Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.