Tandlakarvillan

EVENT OCH NYHET I SOVRUMMET

Godmorgon mina vänner, eller godförmiddag!

Jag sitter på tåget påväg till Stockholm för att möta upp Camilla och Emma, vi ska på lunch och se Sleepos samarbete med Lovisa Alcen, och mingla med en massa andra härliga tjejer förhoppningsvis.

Jag hade i vanlig ordning en stressig morgon när jag måste passa tider, ha ha, är verkligen urdålig på det här med att åka buss och tåg, vill ta bilen precis överallt, men jag känner mig besegrad av Stockholms innerstad, hade bästis Tess varit med hade vi tagit bilen, hon har inga som helst gränser och jag är en ypperlig CO-pilot i framsätet.

Jag stannade i stan så fick mannen ta över bilen och parkera medan jag gick till tåget, jag var till och med tidig när jag väl kom fram, hann köpa en kaffe och köpa biljett i lugn och ro, det är alla år av pendlande som förstört mig. Min stress skjuter i höjden som en pisksnärt när jag ska åka, avskyr att komma sent. (Som ni märker får mannen lida för det, he he he)

Vad tycker ni förresten om min nya spegel i sovrummet? Den är från Classic Collection.

Jag tycker den är så galet fin och gör sig väldigt bra där mot den petrolfärgade väggen, det optimala hade varit någon typ av hylla som jag hade kunnat ställa upp doftljus och doftpinnar, det saknar jag verkligen härinne, de måste stå utom räckhåll för Sally, hon river allt hon kommer över.

Nu ska vi rulla in mot Centralen, ha en underbar fredag mina vänner, häng gärna med på stories under dagen.

Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.