Tandlakarvillan

DAGENS LOCATION

Hello mina läsare,

Såhär ser vårt läge ut just nu – vi åkte ner till Göteborg i fredags, och någon timme efter att vi kommit hem till våra vänner och ätit middag, ser vi att Smilla fått vattkoppor. Det började med några stycken bara, och efter att ha varit vakna halva natten mellan fre-lör bestämde vi oss för att åka hem igen på morgonen innan det blev värre.

Det kändes allt annat än roligt för både oss och barnen att vända tillbaka skutan 40 mil hemåt igen, men vad gör man.. Hon var riktigt risig i bilen hem, eftersom hon även hade super Min stackars lilla, nu ser hon verkligen ut som en prickig korv, hela kroppen är täckt av prickar. Världens bästa storebror var såklart besviken men höll god min för sin lillasyster. Vi var hemma lagom till Sverige matchen igår em, och nu blir hon gradvis sämre, jag hoppas verkligen att vi slipper feber.

Morgonens frukost bestod av smoothie, juice, kaffe och nybakta croissants. Vi köper färdig deg på mataffäen här, och så gör vi enkelt iordning dem på morgonen, såååå gott!

Vi åt frukost i solen i trädgården, så skönt!

Nu ska vi fixa lite lunch här, och även fast vi fick ställa in Liseberg och annat kul i Göteborg, jag hade ju tänkt mig en lunch på stan i solen idag, och smita in på Artilleriet en stund – så njuter jag av att ha mannen hemma, vara ledig och vara ute i solen, så mycket det går, vi varvar med att vila inne med S.

Hoppas ni har en skön söndag,

Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.