Tandlakarvillan

Nytt i garderoben

Nytt i garderoben

Godmorgon,

Torsdag idag och jag har varit på akupunktur för nacken, vi får se om det hjälper denna gång. Jag ska riva av en del jobb innan jag åker iväg på en styling i eftermiddag.

För två veckor sen beställde jag något som jag velat ha SÅ länge, först tog det ju ett tag innan jag hittade den perfekta, och när jag väl hittade den perfekta så var den SLUT, såklart, ha ha, min vanliga tur.

Jag pratar såklart om pälsjackan! Men tur som jag hade slösurfade jag och gick in på Stylelevel och dem hade fått in EN i min strl – tjoff, beställde direkt och den försvann på stört.

Här är den – mmmm så fin. Ljusgrå och galet fluffig, jag ser ut som en liten isbjörn i den, ha ha. Perfekt med ljusgrått nu till våren.

Och förra fredagen fick den ut och lufta sig (Bilden är från Snapchat så ni får ursäkta kvallen!) när jag och Tess var på bio. Hur fin är den? Jag har strl S.

Här hittar ni den. Älskar Stylelevel, tycker dem har så mycket fint.

Något som också fick luftas i fredags … Ha ha ha, Tess hade beställt en svart och en guldig mask till oss, hon är så rolig  – med tanke på bion då (50 shades darker) så den svarta fick följa med mig hem. Gillade bion, även om han var lite väl snäll, eller? Ser framemot den tredje iallafall!

Och sen den här, har visst också flyttat in på senare tid, en liten svart sak jag hittade på HM, fin att lyfta en vardagsoutfit med, ni kan få se den på längre fram om ni vill – OUTFITS ville ni ha mer av det?

Glöm inte att trycka GILLA

Ha en fin dag,

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.