Tandlakarvillan

VARFÖR HÄNDER DET ALLTID MIG

Goddagens mina vänner,

Jag har flängt fram och tillbaka hela dagen och inte hunnit kika in och säga hej förrän nu. Skyndade mig att fixa lite fakturor innan jag ska iväg och hämta hem Smillis. Jag har gnällt lite på värmen hemma hos oss, vårt hus är som en bastu. Rände igår iväg mot den lokala lilla butiken här i närheten efter en fläkt, och hann nätt och jämnt in före stängning. Glad i hågen traskade jag hemåt igen, ändock svettig som efter ett löppass (springer endast om jag blir jagad, ska väl motvilligt erkännas) och skulle montera fläkthistorian.

Vad fattas?
Stången!

För att hålla ihop fläkten.

Min hjärna får kortslutning. Vissa saker händer alltid mig, det här är en av dem sakerna. Saker jag omöjligen kan påverka, en förseglad kartong, en vara som ska vara fullständig, men ändå. Varje gång är som ett kinderägg, förutom att det aldrig är en trevlig överraskning när jag öppnar mitt paket.

Idag köpte jag en myggdödare, det ser ut som ett litet rymdskepp, håll era tummar att den funkar, vi har nämligen mygginvasion i vår by, och både jag och Smilla har fullständig panik över alla myggbett. Jag bad tjejen i butiken försäkra mig om att alla delar var där dem skulle, jag ska tydligen bara plugga in den i ett vägguttag.

Det säger dem alltid, inte sant 😉

Jag återkommer lite senare, något svalare (hopefully) och med mors-dags tips, nu ska jag fälla ihop datorn och hämta S.

Hoppas ni har haft en fin dag,

Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.