Tandlakarvillan

HEJ 2019

Hejdå 2018 – ett bra år med mer stabilitet än på länge. Jag har hunnit med att göra en hel del roliga saker med tjejerna, renoverat, bloggat, badat hela sommaren och njutit av livet med familjen.

Nu är jag laddad inför ett nytt år, jag ska vara snällare mot mig själv, planera in mer roligheter med barnen, och prioritera mer kvalitetstid med mannen, försöka läsa någon bok och få igång styrketräningen igen! Helt enkelt behöver jag ta tag i min hjärntrötthet som kommer då och då, jag behöver en paus-knapp och hitta en ”pysventil” som vi kallar det, något som kopplar bort min hjärna från jobb och andra ”måsten”.

Här på bloggen tänker jag lite mer mode & outfits, och mer vardagsbilder hemifrån oss med familjen. Vad vill ni se mer av? Smink, mode, recept, inredning? Tell me!

Hoppas ni hade en fin start, och ett lika fint avslut igår – jag var ”ledig” som fotograf för kvällen, eftersom jag nästan alltid har kameran med mig, så mannen knäppte dessa pics igår och de får duga som sammanfattning! Min mobil låg i väskan hela kvällen. Idag har vi tagit det lugnt, legat i soffan, städat lite, köpt pizza, myst av mannens sista lediga dag, imorgon är det som vanligt igen och mitt hjärta värker litegrann över att ledigheten är över nu.

Ha en mysig kväll,

Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.