Tandlakarvillan

Provar klänningar

Godkväll mina fina läsare,

Hur mår ni idag?

Jag skrev precis på Instagram om min lite halvdåliga vecka, egentligen inte vidare dålig, bara lite allmänt snurrig och saker som går snett, men sen är jag lite vintertrött och har dragits med dålig hy några veckor, och då blir jag lite grinig, för mig finns det ingenting värre (Okej, vi behöver inte ställa det i jämförelse med krig och sånt, ni förstår ändå) än att ha en ofräsch hy, och i perioder blossar det upp på mig och den är hemsk! Torr, röd, fnasig, värker, utslag, blämmor osv, så idag var min första dag utan det på en månad ungefär, så himla skönt! Så nu är jag nyfixad med fransar och naglar, och jag tänkte unna mig en ansiktsbehandling och nya produkter till min hy! Är ni noga med hyn? Jag älskar hudvård och vill ha allt som ger mycket glow – ska kolla upp lite tips som jag har fått, så kan jag ju tipsa er sen, win-win.

Idag var jag också förbi Nancy&Samuelson, som jag samarbetar med, om ni minns Veckans fredagsoutfit? Jag provar ut lite klänningar till Guldstänk / En gala i Västerås som går av stapeln i mars varje år. Jag har bla spanat in den här gudingen från Whyred (Adlink) den är sååå fin, lite enkel men med rätt accessoarer är den smashing!

I år är min älskade man nominerad med sitt team och deras företag Wopify, och jag kommer att vara där och heja på dem, ni hittar dem HÄR. Dem tävlar med två andra bolag i kategorin ”nystartade”, och jag vill såklart SÅ gärna att dem ska vinna. Om du vill, så går det bra att SMS-rösta och det gör du såhär:

Skicka SMS till nr 71120 med texten guldstänk 08

Det betyder väldigt mycket <3 Tack snälla! Det kostar som ett vanligt sms.

Sov gott när det är dags,

Kram /M

Inlägget innehåller en reklamlänk

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.