Tandlakarvillan

Gucci-inspirerat skärp

Godmorgon mina fina,

Hur mår ni den här lördagen? Jag har varit så off hela veckan och totalt insnöad på jobb, men nu är skyltningen färdig och jag pustar ut litegrann, det var en vecka där lite allt möjligt gick fel och det tog lite längre tid än planerat. Nåväl, jag är i mål och ni ska både få se, och höra mer om mina tankar kring skyltningen i ett annat inlägg.

Jag jobbar både med kläder och inredning, och medan jag skyltar hinner jag även skumma igenom de flesta butiker efter alla godbitar. Jag såg en sak som föll mig i smaken, och säkert fler med mig.

Det är ingen nyhet att det smala Gucci-skärpet var 2016 must-have, och ännu mer (om möjligt) 2017. Jag skulle ha klickat hem ett redan förra sommaren, sen funkade inte mitt kreditkort för just det köpet, mannen blev skickad med order mot Stureplan när han var i Stockholm men jag är fortfarande utan, hur nu det är MÖJLIGT. Oh well..

Bilder Pinterest

Jag älskar det, så snyggt och lyfter en enkel basoutfit som ovan. Nu har jag hittat en look-a-like för 99 pix, JA! Det är sant. HÄR (Adlink) hittar ni det, jag tänker iallafall lägga beslag på det tills jag har tagit mig till butiken och köpt ett ”äkta”.

Vad tycker ni? Klart värt ett köp, eller hur?

Om ni gillade outfitsen kan ni klicka hem liknande plagg nedan, alla under 500 kr, bra tips eller hur!

Blåjeans HÄR svarta jeans HÄR svart spetstopp HÄR tjockstickad tröja HÄR kavaj HÄR väska HÄR (även den här är Gucci-inspirerad) Alla plagg från Gina Tricot

Nu ska vi göra oss iordning här hemma och bege oss iväg på ärenden, ha en härlig lördag! Solen skiner för fullt ute.

Kram /M

– Inlägget innehåller reklamlänkar för Gina Tricot –

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria at Inredningsvis

    Sjukt snygga tidlösa skärp ? passar nästan till alla outfits Ha en fin helg:) LOVE Maria på Inredningsvis

  2. Maria at Inredningsvis

    Sjukt snygga tidlösa skärp ? passar nästan till alla outfits Ha en fin helg:) LOVE Maria på Inredningsvis