Tandlakarvillan

Pysseltips till pysseltokiga

Godkväll vänner,

Har ni haft en fin lördag? Vi var på julmarknad i Skultuna, galet mycket folk, jag tog med kameran men det blev inga bilder, myskänslan försvann lite av den massiva folksamlingen, och den lilla detaljen att Smilla inte alls var på humör, så det blev kortlivat, ha ha.

Imorse tog jag och en morgonrufsig tösabit fram pysslet som damp ner i vår postlåda häromveckan, från Pysselexpressen – en superbra idé tycker jag, där man kan klicka hem ett färdigt pysselkit direkt till brevlådan, så smidigt! Jag kan själv tycka att det kan vara lite klurigt att hitta på egna pyssel, Smilla pysslar ju varje dag, så idéerna tryter, det här var en ”lagom” utmaning för henne.

I paketet fanns tre olika pyssel, och vi bestämde oss för att testa på den här draken. Det här var det som kom till (utom sax och penna), ihop med en beskrivning.

Det här behövs:

Rosa kartong

Svart kartong

Vit kartong

Band

Garn

Turkost silkespapper

Limstift

Sax

Penna

Mall

Smilla började genast klippa och klistra ihop draken, med lite hjälp av mig. Vi klippte ut ögon och ögonfransar från svart kartong och klistrade på.

Det var roligare att färglägga mallen än att sätta ihop draken 😉

Och den färdiga draken, tadaaa. Om ni är sugna på ett eget kit så hittar ni det hos Pysselexpressen.

Jag kan verkligen rekommendera det till pysseltokiga små kids.

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Karin/ Pysselexpressen

    Vad roligt att ni gillar pysslet! Draken blev ju superfin! Och bra teamwork ? Gillar särskilt ögonfransarna ?✨ Snart kommer julpysselpaketet – håll utkik i brevlådan ?

  2. Karin/ Pysselexpressen

    Vad roligt att ni gillar pysslet! Draken blev ju superfin! Och bra teamwork ? Gillar särskilt ögonfransarna ?✨ Snart kommer julpysselpaketet – håll utkik i brevlådan ?