Tandlakarvillan

Perfekt till vinterns festligheter

(Bilden är klickbar)

Hur härligt är det med black fridag (för oss shopoholics? he he)

Gina Tricot erbjuder idag 30% på utvalda varor, här nedan kommer några av mina favoriter – riktiga budgettips!

Tröja HÄR Rosa tröja HÄR

De ser kanske inte så mycket ut för världen på galge, men dem här topparna är riktiga vardags-saviors. Tänk ett par höga svarta jeans och stoppa in den glittriga toppen i och ett par långa strassörhängen till det. Den rosa skulle jag kunna tänka mig till flats och ett par kostymbyxor, lite smink och lockigt hår – ni fattar (Det kommer bli ett köp)

Jumpsuit HÄR / Klänning HÄR

Är det ett plagg jag älskar så är det jumpsuits, har burit det de senaste tio åren, man kan sitta skräddare på fest och man kan äta hur mycket som helst, tycker bara det ger mig två goda anledningar att köpa den, ha ha. Den enkla klänningen skulle jag bära precis som ovan, med en tshirt under, räddar vilken tråkig vardag som helst, 90-talet ni vet, it’s all over us now.

Jag funderar också på att klicka hem dessa två plagg från nya exclusive kollektionen, så snyggt till vinterns festligheter. HÄR kommer du till kollektionen.

Tänker att det är väldigt fint med en tight top under den glittriga överdelen om man inte vill vara baraxlad, eller klä ner kjolen med en enkel tshirt – eller använda dem ihop till fest som sagt.

Topp HÄR / Kjol HÄR

Har ni gjort några bra fynd under black week/weekend/friday? Det finns ju en hel del.

Gillar ni mina tips? Tryck gärna gilla! <3

Kram /M

– Inlägget innehåller reklamlänkar för Gina Tricot –

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.