Tandlakarvillan

Myskväll här hemma

Godkväll raringar,

Regnet smattrar utanför fönstret den här lite mörka torsdagskväll, Smilla har somnat nu efter att ha hållit låda under kvällen, och jag slog mig ner framför Law & Order, och tog några foton här hemma efter att jag städat. Mannen kom hem från jobbet igår med några stora liljor med sig (Puss älskling) finns ju ingenting som jag tycker doftar godare än liljor, det är enligt min mening inte den vackraste blomman som finns utseendemässigt, men doften, den är som en smekning i näshålan alltså, ha ha, beroendeframkallande.

Jag har haft ett litet tryck i huvudet hela dagen, och när jag var inne hos Petra och läste, och hon skrev samma sak, skickade jag ett mess till mannen och skrev COLA, enda som kan få det att kännas lite bättre (eller kaffe, eller rödvin) vilket egentligen talar emot migrän för det ska ju göra det värre, men är det enda jag är sugen på när den står och knackar på dörren. Så cola och tända ljus här hemma då, och ..

Den här lilla rackaren, visst är hon söt, min Sally. Världens kanske mest gosigaste katt, och kräver full attention här hemma, vi kallar henne vårt tredje barn, eller Smillas håriga lillasyster, ha ha!

Måste verkligen ta tag i inställningarna på kameran, särskilt i lite skymningsljus, dem är inte bra, hoppas ni står ut!

Kryper upp i soffan och ser färdigt på mitt program nu,

Ha en mysig kväll!

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.