Tandlakarvillan

Utflyktssöndag

Godkväll vänner,

Ligger nerbäddad i sängen, kollar på Netflix och surfar medan mannen kollar hockey på nedervåningen, jag är såå trött efter helgen (ha ha är det inte då man ska vara utvilad?) känner mig lite förkyld och bara under isen.

Helgen har vi bara fokuserat på barnen. Som egna företagare med ett stort hus med tillhörande tomt har vi  a l l t i d  jobb, alltså alltid. Men nu kände vi att ungarna måste prias – så bad och film igår och idag gjorde vi en liten utflykt till Vallby friluftsmuseum. Jag var där jämt när Smilla var mindre då vi bodde ett stenkast därifrån men det är alltid lika mysigt. Vi mötte upp mina föräldrar och så hade vi min bror och Liam med oss också.

img_0936_1

Dem här två alltså, kusiner men tajta som syskon, Liam pratar inte ”ordentligt” än (dvs meningar) men när han är med Smillis bubblar dem som aldrig förr.

img_0964_1

 Och det är bara ett läge när dem är tillsammans – det är plattan i mattan.

img_0975_2

Här har dem jämna skägg att hänga på Liam som är några steg framför min bror, längst fram – min man bakom och min pappa bredvid.

img_0960_1

Tittade lite på djuren. Grisar, getter, kaniner och änder. Kossorna och Hästarna var någon annanstans idag.

img_0956_1

Här bakom snåret har dem oftast öppet, i den gamla skolan, den är såå fin.

img_0976_1

Här brukar det även vara julmarknad, så mysigt. Ett bra utflyktsmål för er som har vägen förbi Västerås.

img_0977_1

Det blev en ganska kort visit utomhus, det var lite kallt idag, så vi samlade ihop oss inne på kafét istället, när Liam blev trött åkte vi hem till en liten Ludvig istället.

img_0979_1

Alltså.. När en bild säger mer än tusen ord. Vilken plötslig, enorm kärlek min Smilla har för det här lilla knytet, som bara är några dagar gammal, det är som att hon vet att dem redan hör ihop. Hon har fått en liten ”Liam” till, som enligt henne är världens mest fantastiska lilla varelse. Ja, det blir hjärtsnörp i mammahjärtat det är ett som är säkert. 

Vad har ni gjort idag? Berätta gärna!

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.