Stadstjej blir Lantlolla

Pimpa en Brevlåda

20120918-222812.jpg

Jag har bott i hus i fyra år nu och är redan inne på min/vår tredje brevlåda. Den första var i mörkbrunt trä och på den målade jag blommor för hand. Nästa i vit plast och den dekorerades med kurbits. Sedan testade jag att fästa wallies med motiv ”skogsugglor” på en låda som sedan lackades med klarlack.

Nu har vi blivit med ny låda igen. Vi fick ”ärva” en sån där stor låsbar brevlåda. Men den var ganska tråkig och lite väderbiten.

Det var dags att pimpa en ny brevlåda helt enkelt 😉

20120918-222840.jpg

 

Denna gång tänkte jag att killarna i huset skulle få en bil/racer-låda.

Det är bara att inse att blommor och snirkliga målningar går inte hem lika bra som coola bilar i den här familjen. Jag är en minoritet i mitt eget hem och ytterligare en liten kille ligger i magen 😉

 

 

Den här gången prövade jag klisterdekaler (fäster lite bättre än wallies). Som jag sedan lackat över med klarlack. Det syns ju att det är en barnfamilj som äger lådan 😉 Men man får väl passa på småbarnstiden är ju så kort.

Från en anonym brevlåda. Till en lekfull och lite mer levande låda.

20120918-222830.jpg   20120918-222859.jpg

 

Pimpa en Brevlåda – Lätt som en plätt!

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. stadstjejlantlolla

      Tack! Lille M är helstolt över ”sin” brevlåda nu i alla fall. Mannen (som inte är riktigt bekväm med att sticka ut) tycker det är lite pinigt 😉
      Får se vad det blir nästa gång 🙂

  1. ylwa

    Men vilken rolig idé. Vi har en jättetråkig postlåda som klart skulle behöva lite dekorationer, måste bra testa. Blir nog ett besök till Panduro redan i helgen. Kan passa på att skriva namn och nummer på lådan också. Tack för ett jättebra tips!

    1. stadstjejlantlolla

      Kul 🙂 Panduro har ju toppenfina saker för att dekorera med (tips, de har 70% rea online på mycket saker nu med).