Stadstjej blir Lantlolla

Starbucks kommer till Göteborg

I morgon den 24 januari öppnar Göteborgs första Starbucks på centralstationen. Detta blir den andra Starbucks i Sverige. Sedan tidigare finns ett på Arlanda flygplats.

Min Ateljé-kopp

Samtidigt som jag är jätteglad att det Äntligen öppnar ett Starbucks i Göteborg (typ 10 år försent) känns det ändå lite tråkigt på ett sätt.

För mig så har ett besök på Starbucks blivit så sammankopplat med semester och att vara utomlands. Vart jag än har varit New York, Los Angeles, Berlin, Barcelona till Köpenhamn så har det alltid varit ett måste för en kaffeälskare som mig att koppla av med en frappe och lite Wifi.

Men självklart är jag glad att Starbucks med sitt omfattande utbud av 100% Fairtrade-certifierade espresso-baserade drycker Äntligen är här!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Systeryster

    Äntligen! Mer vardagslyx för oss som inte bor i metropoler som Barcelona, New York etc. LYCKLIG! <3
    Vad sägs om en Big ass latte snart? hihi

  2. stadstjejlantlolla

    Härligt att vi är inne på samma linje där 😉
    Men nu när de ändå kommit till västkusten får jag väl åka in till Göteborg nån dag och testa (tar en klunk för dig med så länge) 🙂

  3. finastina

    Åh, älskade Starbucks! 🙂 Ska ta mig dit nästa gång jag besöker Gbg.
    Men som du säger, lite trist känns känns det då Starbucks för mig är starkt förknippat med att vara utomlands. lite lagomt svåråtkomligt sådär.. 🙂