Stadstjej blir Lantlolla

Snöstorm & Orosmoln

Fy bubblan vad rädd jag var i natt! Trodde taket skulle blåsa av och granar krossa vårt hus. Sov nästan inte en blund.
Vid 05:00 på morgonen väckte jag mannen i ren hysteri (jag vågade inte vara vaken själv). Såklart hade jag burit in fyraåringen till oss redan på kvällen eftersom det var bäcksvart i strömavbrottet.

Mannen fick gå upp och kolla läget OCH tända kaminen (14c i huset är inte så skönt). Älskar verkligen den där kaminen (& den där mannen såklart 😉

När det ljusnat såg vi träden som fallit över ledningarna.

Efter tolv timmar kom Äntligen strömmen tillbaka fast vi har fortfarande ingen telefon :-/

Men allt är Inte frid och fröjd. Ett stort orosmoln svävar över oss i form av ett enormt träd som ”halvfaller” åt vårt håll och när vinden blåser så vajar trädet så att marken lyfter sig runt om!! Faller trädet så krossas min ateljé, boden och entrén till huset 🙁

Men efter samtal till försäkringsbolag och kommun så fick vi markägarens nummer som lovat ta ner trädet imorgon bitti. Nu håller vi bara tummarna för att inget skall hända inatt.

20131206-201516.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kim

    Men fy… Gissar att du bor på västkusten du med. Vi har iaf haft ström hela tiden vilket jag är glad för, men vi bor ju inte på landet så man är kanske inte lika utsatt då.

    1. stadstjejlantlolla

      Ja, här i Halland har det ju varit massa strul och speciellt här ute på landet 🙁 El och tele- ledningar ligger över hela tomten.