Stadstjej blir Lantlolla

Budapest resan

Får man ha sånt här flyt!? När jag är ute och reser brukar alltid något strula eller gå fel (alltid). Men inte denna gången. Och denna gången var det så mycket som skulle klaffa och som kunnat gå fel. Men, Flygresan gick smärtfritt, Lille M var som en Ängel!? Flygbolaget var helt ok. Lägenheten jag bokat (på ny site) visade sig vara bättre än förväntat, dessutom hade de uppgraderat oss från studio till en tvårummare helt gratis. Lägenheten är stor, fräsch, har allt (diskmaskin, tvättmaskin, ugn, micro mm), jag skulle nog kalla den lyxig till & med!
Sulkyn jag hade bokat från en lokal uthyrare av barnsaker, kom de och mötte oss med på flygplatsen med. Dessutom stod vår chaufför (som var bokad på annat håll) och väntade på oss i ankomsthallen
och körde oss till lägenheten (bilbarnstol hade han också som avtalat). Allt funkade grymt smidigt och bra helt enkelt (hade jag faktiskt inte trott, för det har aldrig hänt tidigare).

Ikväll avnjöt vi en tre rätters middag på en ljummen uteservering ”för inga pengar alls”. Att äta på restaurang är fortfarande riktigt billigt här och då bor vi ändå i centrala Budapest.

Godnatt mina vänner, nu skall jag sova gott

20120602-223258.jpg

20120602-223305.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Miriam

    Hej. Minns du taxibolaget som du bokade när ni var i Budapest? Ska åka dit med barn och vill ha ett taxibolag som kan komma med en bilbarnstol.

    1. stadstjejlantlolla

      Nej det minns jag tyvärr inte. Tror jag bokade transfertaxi antingen genom flygbolaget eller boendet och mailade fram & tillbaka endel för att försäkra mig om bilstol. Lycka till!