Ikväll blir det grill. Mannen marinerar köttet, solen skiner, Lilleman busar med vovve, hurtbullar har sprungit Göteborgsvarvet och jag lagar min fräscha potatissallad till blandade toner av Pitbull, lite Kubanskt och leonard cohen.
Sommaren är inte långt bort och livet känns ganska gött 😉
Hannas Gröna PotatissalladFärskpotatis
En kruka Basilika
Två krukor Persilja (storbladig)
En burk Pesto
En Rödlök
Lite Olja
Lite Balsamvinäger
Två msk Solrosfrön
En buljongtärning (kyckling)
Koka potatisen med en buljongtärning. Hacka eller klipp ner persiljan och basilikan i en stor skål. Hacka ner rödlöken. I med pestoburken, lite olja, balsamvinäger och solrosfrön. Rör om. När potatisen är klar häller du i dem varma och vänder försiktigt om några varv. Låt stå och dra ca 20 minuter under folie före servering.
Ta Da!