SofiaMartinsson

Liten uppdatering från Kreta

Vi har det så härligt här på Kreta ☀️ Resan ner gick hur bra som helst med båda barnen. Både Noomi och Sakarias sov större delen av tiden. Vi gick dock upp vid 02 på resdagen så vi var riktigt möra första kvällen och somnade redan 21. Det var den skönaste nattsömnen jag fått på månader! Jag, Noomi och Sakarias vaknade 08?

Adde håller yoga varje morgon i soluppgången. Vi måste pallra oss upp och vara med någon morgon, ser helt magiskt ut, eller vad säger ni?!

Det är helt underbart att se Noomi här. Hon älskar att bada och är verkligen i sitt esse ? Glad, social och hälsar på alla hon möter.

Stranden var lite läskig med vågorna men ändå spännande att doppa fötterna!

Lillpluppen trivs också♥️ Äter och somnar om på repeat.

Gänget från Eskilstuna som vi åkt med är superhärliga! Adde lärde känna instruktörerna då de körde pt-utbildning tillsammans för tre år sedan och på den vägen är det. Så detta är hans tredje resa med dom.

Idag var jag med på ett pass med miniband. Mitt allra första träningspass efter förlossningen. Det kändes jättebra och gav rejält med motivation för att jobba upp styrkan igen. CRfitness fokuserar mycket på vikten av den inre aktiveringen i synnerhet om man varit gravid men det är lika viktigt för alla, kvinnor som män. Vid magövningarna fick jag jobba med just detta och endast köra väldigt lätt då mina magmuskler inte gått ihop riktigt än. Jag kommer ha rejält med träningsverk imorgon, mina armar är kaos!

Mamman tränar och Noomi äter pizza

Jag har inte tränat särskilt mycket med miniband tidigare men vilken grej det är egentligen! Det finns inga ursäkter för att inte få den träningen gjord. Perfekt att köra hemma, på lunchpausen eller på resan ??

Det kom in lite regnväder här efter lunch så nu ska vi bara mysa och spela lite spel?

Kram♥️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.