Häng med mig i Sobeas värld. Jag är designer oc

Matlagningskurs

Jag glömde berätta att jag i söndags även tryckte in en sedan länge bokad matlagningskurs. En ayurvedisk matlagningskurs. Extremt intressant! Att kunna anpassa mat efter sin speciella karaktär/dosha är verkligen fantastiskt. Jag känner mig mycket piggare och friskare när jag anammar vad just min kropp behöver.

Vilket gör att jag tar mig an mitt jobb med mer ork och energi. Allt hör ihop! Ju bättre du mår och tar hand om dig själv, desto mer bra saker lyckas du utföra. Både i jobbet och i privatlivet.

Imorgon ska jag träffa en företagsrådgivare som ska tipsa mig om hur jag bör arbeta för att nå ut ytterligare i världen med Sobea.  Jag är van att fixa och dona med det mesta själv. Men ibland räcker helt enkelt inte tiden till. Så nu ska jag tacksamt ta emot tips från någon som gjort samma resa som jag gör nu. Återkommer om detta och berättar mer snart.

Har just mottagit ett första utkast på produktkatalogen från tryckeriet. Det ser jättebra ut. Bara några ändringar. En av bilderna som jag är mest förälskad i ser du nedan. Jag älskar kanelbullar och har tidigare haft det på barnplaggen. Men efter många kunders önskemål tar jag nu tillbaka denna print i kollektionen. Men i en lite annan form…

Hör snart!

Må så gott!

Kram Bea

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.