Smålandslotta

Regn, regn och åter regn

Ja alltså vad ska man skriva, ursäkta men vart tog sommaren vägen? Stekhett och inget regn i över en månad medans man jobbade och inte hade tid med nått sen så när man väl får semester så regnar det mer eller mindre konstant. Och de fortsätter liksom bara, hade absolut varit nöjd med hälften regn hälften sol under semestern men vi har väl typ haft 6 dagar totalt med bra väder en hel dag under semestern sen har det bara regnat . Nästa år tar jag nog ledigt tidigt tror jag hhaha.

Men vi har ju ändå hunnit med lite på semestern även om det kanske inte varit jätte mycket. Vi va iväg till Öland över dagen och träffade min syster och hennes familj som bodde på camping, sen va vi hemma med avlösande besök och sen hann vi med glass i Söderköping och sedan Astrid Lindgrens värld.

Imorgon är det dags för jobb igen men visserligen bara 4 dagar sen ledigt igen och då vet jag inte när jag jobbar igen. Har ju bara haft sommarvikariat än så länge men väntar på besked från en tjänst jag varit på intervju med och dom sa ca 4 veckor när jag va där senast pga semestrar osv sen vet jag ju inte om jag bli erbjuden nått där jag är nu. Så vi får se annars löser det sig på nått sätt. Får väl försöka jobba lite med instagram och bloggen också så får jag kanske in lite inkomst där. Hoppas bara regnet inte fortsätter fram till vintern nu bara för de orkar jag inte. Men nu ska vi åka och handla så hörs vi .

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.