Smålandslotta

Snart sommarlov

Att försöka hålla sig flytande med alla måsten man måste hinna med varje dag är inte lätt. Snart har barnen sommarlov ett par veckor men jag och kim jobbar i alla fall en vecka till innan semester.  Vi har i alla fall hunnit fira en nybliven 5 åring och det var väl bra fast han inte fick sommar(solsken och varmt) och att alla han ville skulle komma och fira honom inte kunde. Men samtidigt så va Eon här dagen innan och skulle byta elmätare varav när killen gick härifrån och slog på strömmen så gjorde han nått sånt jävla fel att han skickade ut 400 volt i alla våra elkablar och uttag så hälften av våra el produkter gick åt pipan däribland diskmaskin och luftvärmepump. SUCK.
Men hoppas dom skyndar på med ersättningen så vi kan skaffa ny värmepump osv innan vintern och att vi snart kan köpa ny diskmaskin för att jag orkar inte stå och diska för hand minst 2 gånger om dagen och i våran kommun är det dessutom vattenbrist för tillfället så dom ser helst att man kör diskmaskin eller diskar upp och sen sköljer men det är inte alltid lätt för ibland behöver man ha rinnande varmvatten på för att få bort smutsen.
Lite andra saker som också gick sönder så va de våran tv i vardagsrummet, fläkten i badrummet, alla laddare till både robotdamsugare och skaftdamsugare, våran router, och båda våra chromecasts och diverse laddare till våra saker som dator osv. Så för tillfället delar jag och kim på två laddare som ska räcka till bådas plattor, datorer och telefoner. Men nu har vi i alla fall skickat in allt till EONS reklamations avdelning så får vi se vad dom säger.

Idag kommer Kims syster och ikväll blir de nog marknad om vädret tillåter. men innan dess blir det lite ”jobb” hemma samt planering och städ . Frågan är om jag ska försöka mig på att filma lite? Skulle vara lite kul att filma mer både för att kanske dela med mig men även för att ha som minnen sen när barnen blir äldre.
Både filmar och fotar för lite. Jag och Kim till exempel har ju typ 3 bilder tillsammans med varandra på 13 år, är inte de ganska sjukt.?

Tårtorna jag gjorde

Och en bild på mina söta små barn =)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.