Smålandslotta

Äntligen flyttat

Äntligen är vi i hamn efter nästan 3 års slit med renoveringar och bakslag så har vi äntligen flyttat till vårat hus,
Vi flyttade och sov första natten i vårat hus i lördags så snart har vi bott här en vecka och det är fortfarande konstigt och jag tror inte vi riktigt fattat det ännu.
Men vi trivs fast vi har lite problem med värmen i huset då värmepumpen är gammal och kanske snart gjort sitt men får bli byte till nästa höst tror jag för just nu har det gått alldeles för mycket pengar på allt.
Men vi har fortfarande inte flyttat exakt allt utan vi har flyttat lite i taget och försöker ta rum för rum från andra huset men tagit det viktigaste från alla rum och så försöker jag tvätta all tvätt vi hade i andra huset innan vi tar hit den så slipper man börja med att fylla tvättstugan med tvätt berg haha.

Samtidigt som vi flyttar över saker så försöker vi även rensa ut en massa saker man aldrig använder eller som man inte vill ha kvar. vi har ju inte lika mycket förvaringsmöbler här just nu så måste verkligen tänka ut hur vi ska förvara all för att inte allt ska hamna överallt och bara vara i vägen vid städning. Sen så saknar vi så klart lite möbler som vi ska införskaffa framöver men vi klarar oss nog nu för tillfället.
Ska göra ett inlägg här nån dag där jag visar lite före och efter bilder på huset. sen kanske göra nån typ av house tour över huset i video format, har fixat en från det gamla så man ska se vad vi bott i innan också dock något stökigt men ändå.
Men nu är jag ensam här hemma förutom barnen och hundarna då eftersom att Kim jobbar kväll och nu sover barnen så jag sitter vid datorn lite samt kollar på film och tar det lugnt för denna vecka har varit krävande med att både fixa här hemma samt vara själv med barnen och dåligt med sömn och återhämtning.
Hoppas kunna hinna med lite mer här nu när man inte behöver lägga lika mycket tid på renovering längre.

Utsikten från köket numera.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.